Welkom
19 oktober 2009 - Veldhoven, Nederland
Hallo en welkom op mijn site. Hier zal ik tijdens mijn stage in San Francisco zo nu en dan wat schrijven en foto's neerzetten zodat de mensen thuis ook weten wat ik aan het uitspoken ben. Op 29 oktober, half acht in de ochtend gaat dan eindelijk het vliegtuig naar San Francisco, California waar ik acht maanden zal blijven. Het wordt ook wel tijd, het regelen van de stage, visum en beurzen maar vooral overal op moeten wachten heeft ongeveer dezelfde tijd gekost. Ik huur in San Francisco een kamer van een vrouw die daar een appartement heeft. Het appartement ligt aan Hayes Street, centraal in de stad tegen Alamo Square aan (check Full House nog even voor een kleine impressie van de omgeving en de typische huisjes..). Maar goed, de volgende keer dat ik iets op deze site zet ben ik al gearriveerd in San Francisco. Als je wilt kun je hieronder een reactie achterlaten, er kan ook altijd geskyped worden (skypenaam: rah.van.de.ven, het is daar wel negen uur vroeger..). Bij Profiel heb ik geprobeerd om in normale taal uit te leggen wat ik daar precies ga doen met mijn stage. Over een maand of acht ben ik weer beschikbaar om hoogstpersoonlijk vragen te beantwoorden.. Tot dan! ;)
Heelveel plezier, succes enne da bier van de carnaval is geregeld, drinken wij voor jou op,
hahah greetings from the spoonway !!!
Geniet ervan daar en alvast een goede reis ;)
x San
Leuk initiatief, we zijn benieuwd naar je verhalen.
En ik, Marion, denk dat je San Francisco echt leuk zult vinden ik vind het echt een hele leuke stad.
De pier , cable cars de straten,
groetjes en een hele fijne tijd,
Marion & Conny
xx
Kusje van je vriendinnetje.
Kusje
Groeten terug.
Je bent de eerste van de familie die echt voor een langere tijd in het buitenland zit. Wordt wennen..
Hopelijk kan ik in mei je op komen zoeken. Hou de site een beetje bij zodat we op de hoogte blijven.
Tot straks!
xx Lin en Steef
Even over half acht vertrokken met een Airbus 319 richting London , zojuist geland , daarna verder met een Boeing 747-400 , verwachte aankomst lokale tijd rond drie uur in San Fransisco, in Nederland dus middernacht..... wordt vervolgd
Robert is rond 8:40 geland in London, weer vertrokken rond 12:00 uur, en na een lange zit van ongeveer 10,5 uur kregen we om 23:00 uur een SMS met " ik ben er " , dus " Robert in San Fransisco " is nu van toepassing.
Al met al een lange dag , we wachten op zijn verhaal van deze reis, hopelijk binnen een paar dagen..